''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Badkamerrenovatie laten doen

Ben jij op zoek naar manieren om je badkamer te renoveren? Dan wil je vast meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de kosten van een badkamerrenovatie. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

 

Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie laten renoveren

Ben jij op zoek naar manieren om je badkamer te renoveren? Dan wil je vast meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de kosten van een badkamerrenovatie. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

 

6 dagen bereikbaar
ma - za

30+ jaar
ervaring

uitmuntende
service

Laatste trends
en showroom

Inspiratie voor jouw badkamer renovatie .

Het is zo ver: je gaat een complete badkamer verbouwen. Eindelijk! De voorbereidingen voor het verbouwen van de badkamer kunnen beginnen. Het is handig om te beginnen met het verzamelen van badkamerinspiratie. Bekijk bijvoorbeeld onze complete badkamers, blogs of afgeronde projecten op onze website. 

Heb je wat mooie inspiratie verzameld en weet je precies wat je wil? Ga dan verder met het vaststellen van je wensenlijst, want wat moet jouw nieuwe badkamer écht hebben? Wensen zijn er altijd, maar kun je wel dat vrijstaande bad, die mooie inloopdouche én een dubbele wastafel kwijt in jouw badkamer? 

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, maar is het budget het struikelblok. Bij het verbouwen van een complete badkamer moeten keuzes worden gemaakt. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring en kunnen jou persoonlijk adviseren om van wens realiteit te maken. 

zo doen we dat.

Heb jij wel eens nagedacht over het vernieuwen van je badkamer? Het is een slimme keuze, omdat je er dagelijks veel tijd doorbrengt. Je begint er je dag en bereidt je er voor op een goede nachtrust. Daarom is de sfeer in de ruimte van groot belang. Als je niet helemaal tevreden bent met de huidige uitstraling van je badkamer, is het een goed idee om de badkamer te vernieuwen oftewel te laten renoveren. Je kunt kiezen voor een volledige vernieuwing of gewoon enkele dingen veranderen, zoals bijvoorbeeld de badkamermeubels. Wat je ook kiest, een renovatie zal zeker bijdragen aan een warmere en gezelligere badkamer en thuisgevoel.

 

badkamer.

LeoStone heeft onlangs een badkamerrenovatie uitgevoerd en heeft de ruimte getransformeerd met een moderne toevoeging – een prachtige infrarood douche. De nieuwe douche biedt een luxueuze ervaring met zijn innovatieve infraroodtechnologie, waardoor een diepgaande ontspanning en therapeutische voordelen mogelijk zijn. Met stralende warmte die diep in de huid doordringt, biedt de infrarood douche niet alleen een verkwikkende reiniging, maar ook verlichting van spierpijn, stress en vermoeidheid. LeoStone heeft opnieuw bewezen dat ze niet alleen uitblinken in vakmanschap en kwaliteit, maar ook in het creëren van een oase van comfort en welzijn in elke badkamer die ze aanpakken.

Leostone-58 Leostone-57

dit hebben wij geplaatst.

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten, uitgerust van de laatste technieken en geïnstalleerd door gediplomeerde installateurs

Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Oldenzaal

adviesgesprek bij je thuis

Ja, bij ons staat service écht hoog in het vaandel. Zo zijn we gewoon telefonisch bereikbaar, komen we bij je langs en zijn al onze offertes vrijblijvend. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact op