''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Tegelwerk laten uitvoeren in Tubbergen

LeoStone biedt tegelwerken met meer dan 30 jaar ervaring. Van badkamerrenovaties tot het plaatsen van tegels in keukens en vloeren. 

Tegelwerken Tubbergen

30 jaar ervaring

30 jaar ervaring in tegelwerk in Tubbergen en omstreken.

LeoStone is dé betrouwbare partner voor hoogwaardig tegelwerk. Met onze uitgebreide expertise en aandacht voor detail creëren we prachtige ruimtes die perfecte functionaliteit en esthetiek combineren. 

Of het nu gaat om tegelwerk in uw badkamer, keuken of op uw vloeren, wij zorgen voor een naadloze installatie die volledig voldoet aan uw wensen en specificaties. Vertrouw op LeoStone voor professioneel tegelwerk dat uw ruimtes transformeert. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Mogelijkheden

Verschillende soorten tegelwerken.

Er zijn verschillende soorten tegelwerk beschikbaar, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Vloertegels zijn ideaal voor het bedekken van vloeroppervlakken en bieden duurzaamheid en gemak in onderhoud. Wandtegels zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle en functionele bekleding voor muren, terwijl mozaïektegels zorgen voor artistieke details en ontwerpen. Natuursteentegels stralen een tijdloze schoonheid uit en voegen een vleugje luxe toe aan elke ruimte. 

Met deze diverse mogelijkheden kunt u uw tegelwerk aanpassen aan uw specifieke behoeften en de gewenste stijl van uw ruimte.

Een opvallend kenmerk is de ingebouwde nis in de wand, prachtig afgewerkt met kleine mozaïek steentjes. Dit geeft de toiletten een uniek en stijlvol accent.

Tegelwerken in verschillende ruimtes

badkamer tegels laten zetten.

Bekijk deze fantastische badkamer renovatie in Ootmarsum, waar het tegelzetten echt de show steelt. Met een gezellige en toegankelijke landelijke uitstraling heeft deze badkamer een complete metamorfose ondergaan. 

Het vloerontwerp is een prachtige mix van keramisch parket en stijlvolle 60×60 tegels, die samen een gezellige en uitnodigende sfeer creëren. De zorgvuldig aangebrachte wandafwerking met stucwerk geeft de ruimte extra textuur en karakter, waardoor het geheel tot leven komt.

Deze badkamerrenovatie ademt de charme en warmte van een landelijke stijl, met een speciale focus op het vakmanschap van het tegelzetten. Laat je inspireren door de betoverende ambiance en geniet van de landelijke schoonheid die deze prachtige ruimte uitstraalt.