''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Spanplafonds en verlichting in samenwerking met Indara plafonds

Ontdek de elegantie en veelzijdigheid van spanplafonds bij LeoStone Tubbergen. Snel en efficiënt geïnstalleerd als ‘Plafond onder plafond’ systeem. Perfect voor badkamerrenovaties en tegelwerken.

Spanplafonds en verlichting

Spanplafonds en verlichting in samenwerking met Indara plafonds

Ontdek de elegantie en veelzijdigheid van spanplafonds bij LeoStone Tubbergen. Snel en efficiënt geïnstalleerd als ‘Plafond onder plafond’ systeem. Perfect voor badkamerrenovaties en tegelwerken.

6 dagen bereikbaar
ma - za

30+ jaar
ervaring

uitmuntende
service

Laatste trends
en showroom

Inspiratie voor jouw badkamer renovatie .

Bij LeoStone Tubbergen en Indara.nl geloven we in de kracht van creativiteit en vakmanschap om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Daarom zijn we verheugd om onze krachten te bundelen en je een unieke ervaring te bieden met onze spanplafonds.

Onze spanplafonds, als onderdeel van LeoStone Tubbergen’s badkamerrenovaties en tegelwerken, worden met precisie en oog voor detail vervaardigd door Indara.nl. Het innovatieve “Plafond onder plafond” systeem van Indara.nl zorgt ervoor dat het kunststof spanplafond naadloos onder jouw bestaande plafond wordt gespannen, zonder de noodzaak van een ingrijpende sloop. Dankzij deze efficiënte werkwijze worden de spanplafonds door LeoStone Tubbergen binnen enkele uren gemonteerd, waarbij jouw kamer vrijwel onaangetast blijft.

zo doen we dat.

De samenwerking tussen LeoStone Tubbergen en Indara.nl biedt een overvloed aan mogelijkheden om jouw interieur te personaliseren. Van mat tot hoogglans afwerkingen, akoestisch geperforeerde plafonds, fotoprints en textuur specials, tot aan sfeervolle verlichtingsmogelijkheden – wij combineren onze expertise om een spanplafond te creëren dat perfect aansluit bij jouw stijl en wensen.

De praktische voordelen van onze spanplafonds zijn even indrukwekkend als hun esthetische uitstraling. Ideaal voor vochtige ruimtes, zijn ze de ideale aanvulling op de badkamerrenovaties van LeoStone Tubbergen. Verouderde plafonds kunnen snel en eenvoudig worden weggewerkt, terwijl jouw ruimte wordt beschermd tegen schimmelvorming en afbladderende verf.

Onze op maat gemaakte spanplafonds zijn een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvrij en kunnen perfect worden geïntegreerd met jouw favoriete hanglampen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

 

badkamer.

Wij bij LeoStone Tubbergen en Indara.nl streven ernaar om jouw droominterieur te realiseren. Met onze 10-jarige garantie ben je verzekerd van een langdurige en prachtige aanvulling op jouw huis.

Ervaar nu zelf de magie van onze spanplafonds en maak gebruik van de samenwerking tussen LeoStone Tubbergen en Indara.nl. Jouw interieur wordt een meesterwerk van stijl en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspirerend adviesgesprek en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die onze spanplafonds bieden. Samen maken we jouw huis speciaal en uniek!