''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Badkamerrenovatie in landelijke stijl

geplaatst in
Ootmarsum

de klus.

Badkamerrenovatie
Ootmarsum

Bekijk deze badkamerrenovatie die we gedaan hebben in Ootmarsum, een nieuwe badkamer met een warme en toegankelijke landelijke uitstraling. De klant is dolgelukkig met het eindresultaat.

Op verzoek hebben we praktische schappen toegevoegd naast het badmeubel, waardoor er voldoende ruimte is voor het opbergen van handdoeken en badkamerspulletjes.

Het vloerontwerp is een mix van prachtig keramisch parket en stijlvolle 60x60 tegels, die samen een gezellige en uitnodigende sfeer creëren. Het zorgvuldig aangebrachte stucwerk op de muren voegt textuur en karakter toe aan de ruimte, waardoor het geheel tot leven komt.

Deze badkamerrenovatie straalt de charme en warmte uit van een landelijke stijl, met aandacht voor detail en praktisch gebruik. Laat je betoveren door de rustieke ambiance en laat je inspireren door de landelijke schoonheid van deze prachtige ruimte.

fotogallerij.

resultaat.

Het resultaat mag er zijn en de klant was uitermate tevreden.

foto.

review van de klant.

No data was found

Geïnspireerd geraakt?

Zelf zo’n prachtige badkamerrenovatie laten realiseren? Géén probleem! Maak een afspraak.

Bij ons staat service écht hoog in het vaandel. Zo zijn we gewoon telefonisch bereikbaar, komen we bij je langs en zijn al onze offertes vrijblijvend.

 Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact op

dit hebben wij ook geplaatst.

Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Oldenzaal