''Beste prijs/kwaliteit verhouding!''

Badkamer renovatie met infrarood douche

geplaatst in
Oldenzaal

de klus.

Badkamerrenovatie
Oldenzaal

In het mooie Oldenzaal hebben we een grootse badkamerrenovatie volbracht. In nauw overleg met de klant hebben we een prachtig ontwerp besproken en vervolgens een totale make-over gerealiseerd. Het resultaat is verbluffend en de klant is meer dan tevreden. Wij hebben met zorg en expertise aan dit project gewerkt, en het resultaat mag er dan ook zijn.

De nieuwe douche biedt een luxueuze ervaring met zijn innovatieve infraroodtechnologie, waardoor ontspanning en therapeutische voordelen mogelijk zijn. Met stralende warmte die diep in de huid doordringt, biedt de infrarood douche niet alleen reiniging, maar ook verlichting van spierpijn, stress en vermoeidheid.

fotogallerij.

resultaat.

De badkamer in Oldenzaal straalt nu een geheel nieuwe sfeer uit, dankzij onze uitgebreide renovatie. Vanaf het ontwerp tot aan de laatste afwerking hebben we elk detail met de klant besproken om ervoor te zorgen dat hun visie werkelijkheid werd. We zijn trots op het eindresultaat en blij dat we de klant gelukkig hebben kunnen maken met deze prachtige badkamertransformatie.

foto.

review van de klant.

No data was found

Geïnspireerd geraakt?

Zelf zo’n prachtige badkamerrenovatie laten realiseren? Géén probleem! Maak een afspraak.

Bij ons staat service écht hoog in het vaandel. Zo zijn we gewoon telefonisch bereikbaar, komen we bij je langs en zijn al onze offertes vrijblijvend.

 Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact op

dit hebben wij ook geplaatst.

Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Tubbergen
Badkamerrenovatie
Ootmarsum